top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Tredje nya avtalet på kort tid - Hoodin ingår partneravtal avseende försäljning gentemot kunder inom

Updated: Jan 16, 2020


Hoodin AB (”Hoodin”) meddelar idag att bolaget ingått ett partneravtal med danska Amazing Hall ApS (”Amazing Hall”) avseende försäljning av Hoodins lösningar gentemot kunder inom Medtech och Pharma. Amazing Hall förmedlar rådgivning och projekt till flera av de främsta och största bolagen inom Medtech och Pharma och inom ramarna för avtalet kommer Amazing Hall att erbjuda Hoodins Omni Observer-tjänst som en del av sitt erbjudande. Avtalet är det tredje nytecknade avtalet på kort tid och är en del av Hoodins satsning på att etablera ett partnernätverk för införsäljning av bolagets lösningar. Värdet på avtalet är av hög strategisk vikt, då en stark och långsiktigt relation med en partner för den danska marknaden innebär access mot en mycket stor skala potentiella kunder inom Medtech och Pharma.

Marcus Emne, VD och grundare för Hoodin, kommenterar:

"Vi har nöjet att idag komma med nyheten att Amazing Hall ingått avtal med Hoodin avseende försäljning av Omni Observer gentemot Medtech och Pharma. Jag är mycket imponerad över Amazing Halls verksamhet och de fina kunder de jobbar med idag. Tillsammans ser vi mycket goda möjligheter för att Hoodin att växa på den danska marknaden. Att vi redan nu ingår avtal med en mycket fin partner, bara några veckor efter att vi lanserat vårt partnerprogram, överträffar alla mina förväntningar. Vi ser även stort intresse i de dialoger vi har med ytterligare potentiella partners. För oss är en partner ett företag som kan skapa eget värde och förstärka sitt erbjudande baserat på leveranser av Hoodin. Detta ligger helt i linje med vår strategi och vi har noga tittat på hur andra aktörer, t.ex. Salesforce.com och Hubspot lyckats med liknande strategier. Vi har under kort tid levererat flera olika avtal - fina kvitton och bevis på att vi tillhandahåller tjänster som tillgodoser omättade behov hos företagen.”

Anne-Marie Hall Henriksen, VD för Amazing Hall, kommenterar:

”Vi är glada och förväntansfulla över att bli partners med Hoodin. Vi ser ett stort värde i deras plattform och att marknaden sannerligen har behovet. Danmark är Europas ledande nation inom Medtech, med cirka 1 000 företag inom branschen och därför ser vi också en god marknadspotential för Hoodins lösning.”

Om Amazing Hall

Amazing Hall grundades av Anne-Marie Hall Henriksen som har över 20 års erfarenhet från ledande positioner inom Medtech- och Pharma-branschen. Amazing Hall förmedlar rådgivning och projekt till flera av de största bolagen inom Medtech och Pharma. Bolaget är främst verksamma på den danska marknaden, men har ett globalt nätverk av kunder. Läs mer på bolagets hemsida: https://www.amazinghall.com/

För mer information om bolagets pågående nyemission och den planerade noteringen, vänligen kontakta:

Sedermera Fondkommission

Telefon: +46 (0) 40-615 14 10

E-post: info@sedermera.se

För mer information om Hoodin, vänligen kontakta:

Marcus Emne, VD och grundare

Telefon: +46 76 – 147 22 73

E-post: info@hoodin.com

Detta är information som Hoodin AB är skyldigt att publicera enligt EU:s förordning om marknadsmissbruk. Informationen tillgängliggjordes för publicering genom ovanstående kontaktpersons agentur den 1 oktober 2018.

Om Hoodin AB

Varje dag skapas enorma mängder information på internet – till exempel nyheter, videor, evenemang och innehåll på sociala medier. Mycket av denna information är både relevant och nödvändig för företag och andra aktörer att samla in, paketera och därefter distribuera till sina intressenter för exempelvis marknadsföring och omvärldsbevakning. Problemet idag är att allt detta görs manuellt, vilket är mycket tids- och kostnadskrävande, samtidigt som det i stort sett är omöjligt att finna all relevant information.

Hoodin AB har utvecklat en unik tjänst som kan utföra hantering av digital information på internet helt automatiskt. Tjänsten bevakar och hämtar digital information från ett stort antal olika källor. Därefter omarbetas och paketeras innehållet efter kundens specifika önskemål innan Hoodins tjänst slutligen även publicerar och distribuerar innehållet. Den automatiska hanteringen gör att Hoodins kunder får full kontroll över den information som finns tillgänglig om dem på internet, samtidigt som tjänsten medför stora arbetstids- och kostnadsbesparingar. Sedan starten har Hoodin åstadkommit en god tillväxt med betalande kunder, bland annat Bonnier Growth Media, Malmö Stad och Riksbyggen. 2014 utsågs Hoodin av Red Herring till ett av de 100 mest lovande start up-bolagen i världen.


bottom of page