top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Efter lyckat test - Hoodin blir tillgängligt i Appspotrs marknadspalts

Updated: Jan 16, 2020


Efter ett lyckat gemensamt test i samband med Lund Comedy Festival fördjupar Malmöbolaget Hoodin och Appspotr nu sitt samarbete.

I augusti inledde Hoodin och Appspotr ett gemensamt testprojekt för en app till Anagram Produktion AB som arrangerar Lund Comedy Festival. Hoodins teknik hämtar in och strukturerar digitalt innehåll och kan via Appspotr lätt förpackas i en app. Testprojektet föll mycket väl ut då både Appspotr, Hoodin och kunden såg stora fördelar med lösningen.

Baserat på det lyckade testprojektet stärker nu Hoodin och Appspotr sitt samarbete genom att Hoodin nu påbörjar utvecklingen av en modul till Appspotrs plattform och marknadsplats för lansering under 2019. Med lanseringen av modulen kan Hoodin nå ut till de apputvecklare och återförsäljare som använder Appspotrs utvecklingsplattform och hänvisa kunder som vill ha appar med Hoodin-funktionalitet till Appspotr.

– Att få in Hoodin som utvecklare i vår utvecklarportal och leverantör av sin modul till vår marknadsplats är ett kvitto på att vårt ekosystem fungerar. Hoodins tjänst är suverän i appar där många vill ha aggregerade nyheter och information från olika källor i ett flöde. Det är en supermodul som kompletterar det nuvarande utbudet av moduler i vår marknadsplats mycket bra. Jag tror många nuvarande och framtida apputvecklare i Appspotr kommer att tycka Hoodins modul är en perfekt funktion för sin app, säger Appspotrs vd Patric Bottne.

– Att addera partners och bredda våra försäljningskanaler är en viktig del av vår strategi. Appspotr är en perfekt partner som både adderar värde och öppnar dörren till en mycket stor marknad för Hoodin, säger Hoodins vd Marcus Emne.

För mer information om bolagets pågående nyemission och den planerade noteringen, vänligen kontakta:

Sedermera Fondkommission Telefon: +46 (0) 40-615 14 10 E-post: info@sedermera.se

För mer information om Hoodin, vänligen kontakta: Marcus Emne, VD och grundare Telefon: +46 76 – 147 22 73 E-post: info@hoodin.com

Om Hoodin AB

Varje dag skapas enorma mängder information på internet – till exempel nyheter, videor, evenemang och innehåll på sociala medier. Mycket av denna information är både relevant och nödvändig för företag och andra aktörer att samla in, paketera och därefter distribuera till sina intressenter för exempelvis marknadsföring och omvärldsbevakning. Problemet idag är att allt detta görs manuellt, vilket är mycket tids- och kostnadskrävande, samtidigt som det i stort sett är omöjligt att finna all relevant information.

Hoodin AB har utvecklat en unik tjänst som kan utföra hantering av digital information på internet helt automatiskt. Tjänsten bevakar och hämtar digital information från ett stort antal olika källor. Därefter omarbetas och paketeras innehållet efter kundens specifika önskemål innan Hoodins tjänst slutligen även publicerar och distribuerar innehållet. Den automatiska hanteringen gör att Hoodins kunder får full kontroll över den information som finns tillgänglig om dem på internet, samtidigt som tjänsten medför stora arbetstids- och kostnadsbesparingar. Sedan starten har Hoodin åstadkommit en god tillväxt med betalande kunder, bland annat Bonnier Growth Media, Malmö Stad och Riksbyggen. 2014 utsågs Hoodin av Red Herring till ett av de 100 mest lovande start up-bolagen i världen.


bottom of page