top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin rekryterar Partner Manager med bakgrund från Google

Updated: Jan 16, 2020


Hoodin har idag rekryterat Mhoja Shimba som tillträder rollen som Partner & Business Development Manager. Han kommer närmast från Primera Travel Group. Mhoja har innan dess arbetat på Google som Business Developer med ansvar att utveckla Googles partnernätverk i Sverige. Mhoja tillträder tjänsten på Hoodin den 7:e januari 2019.

Mhoja Shimba, med mångårig erfarenhet från Google lämnar sin nuvarande tjänst som Digital Marketing Manager på Primera Travel Group för att ta sig an rollen som Partner & Business Development Manager på Hoodin.

På Hoodin blir Mhoja ansvarig för att fortsätta utbyggandet av Hoodins globala nätverk av partners, samt driva go-to-market projekt av nya produkter.

Kommentar från Marcus Emne, VD Hoodin AB: ”Vi är mycket glada över att välkomna Mhoja till teamet. Han har en mycket god kunskap inom försäljning av SaaS via partners där han skapat fina resultat inom både Google och nu senast Primera Travel Group. Inom en inte allt för avlägsen framtid så ser jag att vi kommer kunna se en liknande resa för Mhoja och Hoodin. Jag är mycket nöjd över att vi rekryterat Mhoja och ser fram emot ett händelserikt 2019 med honom i teamet" Kommentar från Mhoja Shimba, tillträdande Partner & Business Development Manager Hoodin AB:

”Jag ser stora möjligheter med Hoodin och plattformen. Från min erfarenhet av partner-driven försäljning så är min övertygelse att vi har ett starkt erbjudande som i framtiden kommer vara en central komponent i ekosystemet för att bedriva effektiv innehållsbevakning, skapa content marketing och de andra områden som Hoodin börjar närma sig.”

För mer information om Hoodin, vänligen kontakta: Marcus Emne, VD och grundare Telefon: +46 76 – 147 22 73 E-post: info@hoodin.com

Om Hoodin AB

Varje dag skapas enorma mängder information på internet – till exempel vetenskapliga artiklar, patent, nyheter, videor, evenemang och innehåll på sociala medier. Mycket av denna information är både relevant och nödvändig för företag och andra aktörer att samla in, paketera och därefter distribuera till sina intressenter för exempelvis marknadsföring och omvärldsbevakning. Problemet idag är att allt detta oftast görs manuellt, vilket är mycket tids- och kostnadskrävande, samtidigt som det i stort sett är omöjligt att finna all relevant information.

Hoodin AB har utvecklat en unik tjänst som kan utföra hantering av digital information på internet helt automatiskt. Tjänsten bevakar och hämtar digital information från ett stort antal olika källor. Därefter omarbetas och paketeras innehållet efter kundens specifika önskemål innan Hoodins tjänst slutligen även publicerar och distribuerar innehållet. Den automatiska hanteringen gör att Hoodins kunder får full kontroll över den information som finns tillgänglig om dem på internet, samtidigt som tjänsten medför stora arbetstids- och kostnadsbesparingar. Sedan starten har Hoodin åstadkommit en god tillväxt med betalande kunder, bland annat Bonnier Growth Media, Malmö Stad och Riksbyggen. 2014 utsågs Hoodin av Red Herring till ett av de 100 mest lovande start up-bolagen i världen.


bottom of page