top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Storkund förlänger samt utökar sitt samarbete med Hoodin

Updated: Jan 16, 2020


Hoodin AB (”Hoodin”) meddelar idag att bolaget och Malmö Stad förnyar samt utökar omfång av användandet av Hoodin som plattform. Malmö Stad är en större kund och använder framför allt lösningen Event Hub för att bevaka och hämta in digitalt innehåll avseende evenemang som händer i Malmö Stad.

Marcus Emne, VD och grundare för Hoodin, kommenterar:

”Att Malmö Stad väljer att både förlänga och utöka sitt engagemang med Hoodin som plattform är mycket glädjande. Ordervärdet för helåret är ca 200 000 SEK. Över 3 år, vilket är den minimitid vi projekterar för alla kunder, så bör affären över tid växa till ett totalt värde om ca 750 000 SEK. Anledningen till att varje order beräknas öka i värde över tid beror på att våra kunder oftast köper till fler bevakningar, fler användarkonton m.m över tid. Att Malmö Stad nu både förlänger samt utökar är ett bevis på att våra kunder både stannar länge samt över tid väljer att aktivera fler funktioner av plattformen eller låta fler anställda får tillgång till Hoodin”

För mer information om Hoodin, vänligen kontakta:

Marcus Emne, VD och grundare

Telefon: +46 76 – 147 22 73

E-post: info@hoodin.com

Detta är information som Hoodin AB är skyldigt att publicera enligt EU:s förordning om marknadsmissbruk. Informationen tillgängliggjordes för publicering genom ovanstående kontaktpersons agentur den 10 januari 2019.

Om Hoodin AB

Varje dag skapas enorma mängder information på internet – till exempel vetenskapliga artiklar, patent, nyheter, videor, evenemang och innehåll på sociala medier. Mycket av denna information är både relevant och nödvändig för företag och andra aktörer att samla in, paketera och därefter distribuera till sina intressenter för exempelvis marknadsföring eller egen omvärldsbevakning. Alternativtet till Hoodin är oftast ett manuellt handhavande, vilket innebär att Hoodin som plattform ger stora besparingar för de företag och organisationer som väljer att använda Hoodin.

Hoodin AB har utvecklat en unik tjänst som kan utföra bevakning och inhämtning av digital information på internet helt automatiskt. Tjänsten bevakar och hämtar digital information från de källor kunden anser mest relevanta och viktiga för dem. Den automatiska hanteringen gör att Hoodins kunder får full kontroll över den information som kontinuerligs skapas på internet, samtidigt som tjänsten medför stora arbetstids- och kostnadsbesparingar. Sedan starten har Hoodin åstadkommit en god tillväxt med betalande kunder, bland annat Bonnier Growth Media, Region Skåne och Riksbyggen. 2014 utsågs Hoodin av Red Herring till ett av de 100 mest lovande start up-bolagen i världen.


bottom of page