INBLICK #5

Updated: Jan 16, 2020


Det femte avsnittet av INBLICK handlar om konkurrensfördelar, strategisk roadmap, medtech och framgångarna från Paris samt en introduktion av Hoodin AB´s nya styrelseledamot Joakim Nydemark. Marcus Emne, VD för Hoodin, introducerar och berättar om respektive del. Avsnittt är längre än normalt, ca 12 minuter, då vi vill ge er extra mycket information inför sommaren.

Vill ni påverka vad som avhandlas i INLBLICK? Är du nyfiken som investerare och känner att det finns frågor kring Hoodins verksamhet och framtidsutsikter du skulle vilja att vi berör och förtydligar? Skicka ett mail till ir@hoodin.com så ser vi till att svar samt ta upp frågeställningen i kommand avsnitt av INBLICK.

#Inblick

Contact

Support
Hoodin
För investerare
Hoodin AB
Humlegatan 4
211 27 Malmö
SWEDEN
info@hoodin.com
Aktieinformation
Finansiell kalender
Pressreleaser & nyheter
  • Facebook
  • Gray Edin Ikon

©2021