top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin AB: Första leveransen från Cybercom


Som tidigare meddelats så ingick Hoodin och Cybercom ett partnerskap under våren och vid tillfälle för avtal så startade även ett projekt hos Cybercom avseende en första affär. Det projektet levererades idag, den 14/6 2019 med gott resultat.

Vid ingång av partneravtal mellan Hoodin och Cybercom påbörjades utveckling av mobila appar (iOS samt Android) för Gotaleden. Allt innehåll i apparna skapas via kundens projekt i Hoodin och apparna är utvecklade och driftas av Cybercom.

Marcus Emne, VD och grundare för Hoodin, kommenterar:

”Partnerskapet med Cybercom har förflutit enligt det sätt vi styr vår partnerresa, dvs mot affärer snabbast möjligt. Ibland tar det längre tid än önskvärt på grund av att en partners kunder inte har möjlighet att starta projekt direkt, men i detta fall har det gått snabbare och vi har fler gemensamma projekt på väg in. Över tid ser jag att partnerskapet med Cybercom kommer bli mycket värdefullt och lönsamt för Hoodin.”

Carolina Rosengren, Vice Regionansvarig Cybercom, kommenterar:

”Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete med Hoodin som vi ser som ett mycket intressant bolag. Deras två tjänster Super Feeder och Omni Observer är ett perfekt komplement i vår portfölj och dessa kommer hjälpa oss och våra kunder när vi hjälper dem på deras Digitaliseringsresa.”


bottom of page