top of page
  • Hoodin

Framgångsrikt pilotgenomförande för Qmed Consulting

Updated: Jan 16, 2020


Torsdagen den 19:e september genomfördes den första piloten inom programmet med Qmed Consulting. Inför utrullning av programmet gentemot 1500 medtechföretag genomförde Qmed Consulting, tillsammans med personal från Hoodin, en första pilot för 20 bolag. Genomförandet analyserade och summerades under fredagen den 20:e september och bedöms av Helen Quie (VD Qmed Consulting) och Marcus Emne (VD Hoodin) som mycket positivt.

"Det var oerhört inspirerande att vara med under piloten på detta stora program. Utan tvivel så har Qmed tagit fram ett mycket fint erbjudande för att kunna hjälpa företag att få en superb lösning för sina behov att lösa post market surveillance. Att Hoodin spelar en central roll i hela erbjudandet gör att vi fortsatt kommer att arbeta nära Qmed Consulting för att säkerställa ett fortsatt positivt utfall för hela programmet" Marcus Emne, VD Hoodin.


bottom of page