top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin ingår samarbete med partners i Finland och Japan

Idag den 25:e juni 2020 meddelar Hoodin AB att samarbete inleds med två nya strategiska partners. Bolagen är Clinius (Finland) och CMIC (Japan).Ett strakt och internationellt partnernätverk är centralt i Hoodins försäljningsstrategi. En partner använder i regel Hoodins plattform för att effektivisera sitt egna erbjudande gentemot befintliga och nya kunder samt att de även implementerar Hoodin hos kund för eget användande eller genom integration i annan mjukvara, så som appar, intranet etc.“Det är mycket glädjande att vi nu får våra första samarbetsparter som agerar på marknader vi tidigare inte adresserat med partners. Clinius väl etablerade på den finska marknaden som CRO (Contract Research Organisation) inom medtech och pharma, samt har en hel del internationella kunder.

CMIC är en av japans största CRO och vi är oerhört stolta över att inleda ett samarbete med CMIC. Med drygt 7 000 anställda inom CMIC har vi en stor uppgift framför oss att etablera Hoodin internt på CMIC. Vi kommer starta med ett strategiskt projekt under sommaren och vår förhoppning är att vi därefter kommer kunna etablera Hoodin som ett verktyg och en tjänst inom hela koncernen.

Dels är vi glada över att alla de dialoger vi har med potentiell partners nu börjar ge faktiska resultat och att vi får två nya på en och samma dag är dubbelt kul. Nu börjar en spännande resa med dessa båda strategiska samarbetspartners och vi ser fram emot en intensiv höst med Clinius, CMIC, existerande partners och kommande partners.” Marcus Emne, VD Hoodin ABFör mer information om Hoodin, vänligen kontakta:

Marcus Emne, VD och grundare

Telefon: +46 79-3357658

E-post: info@hoodin.comOm Hoodin AB

Hoodin AB har utvecklat och säljer en unik tjänst (SaaS) som kan utföra bevakning och inhämtning av digital information. Tjänsten bevakar och hämtar digital information från de källor kunden anser mest relevanta och viktiga för dem. Den automatiska hanteringen gör att Hoodins kunder får full kontroll över den information som kontinuerligs skapas på internet, samtidigt som tjänsten medför stora arbetstids- och kostnadsbesparingar. Sedan starten har Hoodin åstadkommit en god tillväxt med betalande kunder, bland annat Bonnier Growth Media, Region Skåne och Riksbyggen.


Om CMIC

CMIC Group erbjuder omfattande tjänster för hela värdekedjan avseende läkemedelsföretag, inklusive tillverkning, försäljning och marknadsföring, baserat på en affärsmodell enligt “Pharmaceutical Value Creator” (PVC). De erbjuder även tjänster till tillverkare av medicintekniska produkter och medicinska institutioner. CMIC har drygt 7000 anställda och är listade på den Japanska börsen.


Om Clinius

Clinius är en CRO med huvudfokus på kliniska studier och ISO 13485 Quality Management consulting. De stöder företag inom hälso- och sjukvårdssektorn för att förstå kundernas behov samt uppfylla lagstadgade krav (MDR och IVDR). Clinius har mer än 20 års erfarenhet av verksamhet som CRO och ca 20 anställda.

Comments


bottom of page