top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin lanserar en funktion baserat på OpenAI

Updated: Mar 27, 2023

Hoodin, SaaS plattformen for life science intelligence för regulatory, vigilance och standards meddelar idag att man implementerat teknik från OpenAI och att man lanserar en ny funktion som innehåller AI-teknologi från OpenAI. Funktionen möjliggör analys och sammanfattning av artiklar som hämtas in i bevakningar genom Hoodin. Detta förväntas öka effektiviteten och värdet av att använda Hoodin när det gäller att tillhandahålla regulatorisk intelligens för life science-industrin.

Den nya funktionen, som drivs av OpenAI, kommer att använda NLP-algoritmer (natural language processing) för att analysera och sammanfatta artiklarna som hämtas av programvaran. Detta kommer att göra det möjligt för Hoodin att ge användarna en mer kortfattad och korrekt sammanfattning av regulatoriska uppdateringar och nyhetsartiklar, vilket sparar tid och ökar produktiviteten.


"Vi är glada över släppa en funktion med OpenAI för att ge denna spjutspetsteknologi till våra användare. Vårt uppdrag är att tillhandahålla den mest exakta och uppdaterade regulatoriska intelligensen till life science-industrin, och denna nya funktion kommer att hjälpa oss att uppnå det målet.” Marcus Emne, VD Hoodin.


Mjukvaran har redan vunnit popularitet bland professionella inom life science, inklusive regulatoriska frågor, och eftermarknad (post market surveillance) och kvalitetssäkringspersonal. Den nya funktionen förväntas ytterligare förbättra och hjälpa användare att fatta mer välgrundade beslut.


Jag ser fram emot att artificiell intelligens avsevärt kommer att underlätta arbetet med intelligens rörande så kallade compliance-krav och intelligence orienterade uppgifter över hela produktens livscykel. När vi fortsätter att se framsteg inom AI och maskininlärning är jag övertygad om att framtiden för regulatorisk intelligens kommer att bli mycket spännande från och med idag." Säger Martin King, en ledande röst inom life sciences och regulatoriska frågor.


Den nya funktionen förväntas lanseras under de kommande dagarna, och användare kan se fram emot ett mer effektivt och strömlinjeformat verktyg för regulatorisk intelligens.


Om OpenAI

OpenAI är ett amerikanskt forskningslaboratorium för artificiell intelligens som består av det ideella grenen; OpenAI Incorporated och dess vinstdrivande dotterbolag OpenAI Limited Partnership. OpenAI bedriver AI-forskning med den uttalade avsikten att främja och utveckla en vänlig AI. https://openai.com/Om Martin King

Martin King är en brittisk/schweizisk medborgare, med över 40 års omfattande global erfarenhet av kvalitetssäkring, regulatoriska frågor, operativ ledning och ledarskap. Med en utbildningsbakgrund inom elektronik, programvara som medicinsk utrustning, maskinteknik och materialvetenskap, har Martin arbetat över hela värdekedjan inom medicinteknik, in vitro-diagnostik och läkemedelsindustrin. Som en oberoende konsult hjälper Martin företag att framgångsrikt godkänna sina produkter och maximera sina verksamheter genom att tillämpa kvalitetssäkring och regulatoriska frågor under hela produktens livscykel. Läs mer om Martin King här.

Comments


bottom of page