top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Lansering av Hoodin version 5.0 

Den femte versionen av Hoodins plattform lanseras de kommande dagarna. Denna nya version innehåller en hel del nyheter och förbättringar, där den största ändringen inte är synbar för användaren. Med Hoodin 5.0 effektiviseras plattformen med både snabbare processer och lägre kostnader per licens såld.

Den femte versionen av Hoodins plattform som lanseras de kommande dagarna får en hel del visuella lyft och möjliggör för viktiga framtida funktioner.


Den stora förbättringen och investeringen har gjorts i den grundläggande arkitekturen för processer och nyttjande av serverkapacitet. Hoodin är ett avancerat system och processar miljontals digitalt innehåll varje dygn. Användare vill att processer ska gå snabbt, att resultat från bevakningar visas så snabbt som möjligt och med Hoodin 5.0 kommer de märka en stor skillnad. En annan viktig effekt är att kostnader för processer och serverkapacitet sänks avsevärt.


Detta är information som Hoodin AB är skyldigt att publicera enligt EU:s förordning om marknadsmissbruk. Informationen tillgängliggjordes för publicering genom ovanstående kontaktpersons agentur de 5:e maj 2020.Kommentar, Marcus Emne VD

”Vi siktar mot att Hoodin kommer ha tusentals användare inom en inte allt för snar framtid och marginaleffekten som uppstår genom sänkta kostnader per licens med 30-40% blir självklart mycket stor på sista raden.


Utvecklingsteamet har gjort ett fantastiskt bra arbete med att ta fram Hoodin 5.0 och versionen innehåller en mängd strategiska milstolpar. Jag ser fram emot lanseringar av kommande 5.x versioner där vi kommer släppa riktigt spännande och smart funktionalitet”


För mer information om Hoodin, vänligen kontakta:

Marcus Emne, VD och grundare

Telefon: +46 76 – 147 22 73

E-post: info@hoodin.comOm Hoodin AB

Hoodin AB har utvecklat och säljer en unik tjänst (SaaS) som kan utföra bevakning och inhämtning av digital information. Tjänsten bevakar och hämtar digital information från de källor kunden anser mest relevanta och viktiga för dem. Den automatiska hanteringen gör att Hoodins kunder får full kontroll över den information som kontinuerligs skapas på internet, samtidigt som tjänsten medför stora arbetstids- och kostnadsbesparingar. Sedan starten har Hoodin åstadkommit en god tillväxt med betalande kunder, bland annat Bonnier Growth Media, Region Skåne och Riksbyggen.


www.hoodin.com

Kommentare


bottom of page