top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Positivt mottagande av Hoodin på marknaden i UK / Irland

Den 11:e november meddelade Hoodin att verksamhet öppnas upp i UK med syfte att bearbeta den lokala marknaden i UK och Irland. Nicholas Wells startade upp verksamheten den 11:e november och Hoodin presenterar härmed en sammanfattning kring utfallet för den första månadens verksamhet i UK.


Hoodin har nu varit verksamt i en månad på marknaden för UK / Irland och Hoodins VD, Marcus Emne, sammanfattar perioden tillsammans med Nicholas Wells, Partner och market manager UK / Ireland. Se videon (ca 6 minuter lång och på engelska) eller läs en sammanfattning av diskussionen nedan på svenska.

SAMMANFATTNING


Marcus: Du har varit med Hoodin i en månad nu. Hur känns det?

Nicholas: Mycket bra! Ni har varit mycket välkomnande och det känns fantastiskt att ta del av detta unga och energi-fyllda team. Det har även varit intressant att komma igång med internationella dialoger och kunder.


Marcus: Det känns bra att ha dig ombord och du har snappat upp vår affärsmodell och skaffat dig en god kunskap om Hoodin som plattform på kort tid. Men framför allt har du varit snabb ut på marknaden och presenterat Hoodin för potentiella kunder och partners. Hur har mottagandet varit?

Nicholas: Som jag har nämnt vid tidigare tillfällen så är Hoodin en plattform talar för sig själv. När jag presenterar för företag så är det väldigt uppenbart vad nyttan är för dem och då jag varit verksam i Pharma och Medtech en lång tid så vet jag vad deras behov är. Så feedbacken från marknaden är fantastisk. Både från potentiella partners och slutkunder.

Marcus: Jag har tagit en titt i vårt CRM och från det kan jag läsa ut att du varit fullt upptagen med att vara aktiv på marknaden. Du har startat mer än 10 nya leads / deals som är i progress och det får mig att tänka lite mer långsiktigt. Nu när du känt på marknaden och kan Hoodin relativt bra, vad tror du om utsikterna för nästa år (2021) för Hoodin i UK / Irland?

Nicholas: Bara baserat på att jag hunnit vara i kontakt med ett fåtal från mitt egna kontaktnät och där jag fått en mycket positiv feedback så har jag höga förväntningar på nästa år. Att fortsätta den resan som startats nu och med de kommande nyheterna i Hoodin så tycker jag det känns riktigt bra och att det ser ljust ut!


Marcus: Jag kom på en sista fråga. Vilket lag vinner Premier League i år?


Nicholas: Åhh, jag hade verkligen älskat att säga Manchester United. Det tar verkligen emot, men jag måste nog säga att Liverpool tar hem det igen.Comments


bottom of page