top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Uppdatering avseende Hoodins pågående globala kampanj

Hoodin meddelar idag att de nått en milstolpe med den pågående globala kampanjen som genomförs i samarbete med sju av branschens ledande experter inom life science och regulatory.“Vi är väldigt glada att meddela att framgångarna för vår kampanj inom life science har överträffat våra förväntningar. Vi har för närvarande nått över 1000 nedladdningar av vår e-bok “Mastering Post-Market Surveillance”. Vilket innebär att 1000 personer visat intresse för både området Post-Market Surveillance och att hitta verktyg och processer som gör detta viktiga och betungande arbete på bästa sätt.


Intresset från segmentet regulatory inom life science har varit både stort och globalt. Detta segment utgör Hoodins primära målgrupp, och vårt erbjudande och SaaS plattform är en lösning som möter deras behov.


Vi ser nu fram emot fortsättningen av kampanjen med det kommande webinariet, modererat av Martin King, som är en av kampanjens höjdpunkter och där lanseringen av vårt nya koncept “Hoodin 360 Surveillance and Vigilance” kommer att stå i rampljuset. Vilket är den aktivitet som kommer ge dessa 1000 personer en god bild av vad Hoodin är och vår förhoppning är att en stor del av dem kommer att vara framtida licenstagare och användare av Hoodin.


Samarbetet och nätverkandet inom branschen har spelat en avgörande roll för kampanjens framgångar hittills. Hoodins erbjudande kompletterar e-boken genom att erbjuda en praktisk lösning för att hålla sig uppdaterad, följa de ständigt föränderliga reglerna inom life science samt inte minst bevaka och hämta in information som säkerställer produktsäkerhet och de regulativa kraven som ställs på företag inom life science.” Marcus Emne, VD Hoodin
Hoodin kommer att fortsätta att publicera uppdateringarna från kampanjen, som pågår under hela oktober månad.


Comments


bottom of page