Hoodin startar kommunikationskonceptet INBLICK

February 6, 2019

I och med ett större och bredare intresse för Hoodin så startar bolaget ett nytt kommunikationskoncept, kallat INBLICK. Ideén med konceptet är att leverera tydlig och transparent information om Hoodin och bolagets verksamhet. Framför allt vänder sig bolaget till partners och investerare med denna kommunikation. 

 

Onsdagen den 6:e februari publiceras den första av en återkommande serie av filmer, poddavsnitt m.m, där personal från Hoodin, partners och kunder kommer dela med sig av sina insikter, förklara delar av Hoodins plattform, affärsmodell och strategi. I det första avsnittet ger Marcus Emne, VD på Hoodin, en övergripande introduktion till Hoodin som plattform och affärsmodell. 

 

Se mer på www.hoodin.com/single-post/2019/02/06/Nytt-kommunikationskoncept---INSIKT

 

VD, Hoodin
marcus@hoodin.com
0761472273 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Already a partner? Visit the partner portal!

logo_gradient_2019_sfw.gif
Hoodin AB
Humlegatan 4
211 27 Malmö
SWEDEN
info@hoodin.com
Artiklar
Skapa/redigera event
Skapa/redigera event
Skapa/redigera event
För investerare
Aktieinformation
Finansiell kalender
Bolagsstyrning
Hoodin
Pressreleaser & nyheter
  • Facebook
  • Gray Edin Ikon