top of page

OM HOODIN TO1

Nu är tiden inne för att omvandla dina teckningsoptioner till aktier!

 På denna sida hittar du allt du behöver veta och skulle du ha någon fråga du inte hittar svar på här så kan du alltid kontakta oss.

Tips! Se en kort film där Hoodins VD berättar om TO1

Skärmavbild 2021-01-27 kl. 09.41.04.png

Frågor och svar om dina teckningsoptioner

Vad är en teckningsoption av serie TO1 i Hoodin?

En teckningsoption är ett värdepapper som ger dig rätten att teckna en nyemitterad aktie i Hoodin AB till priset om [6,5] kronor under utnyttjandeperioden från den 1a till den 17e februari.

TIPS - Ladda ner en kalenderpåminnelse om sista dag för nyttjande här 

Varför ska jag utnyttja mina teckningsoptioner av serie TO1 i Hoodin?

Om Hoodins aktie handlas över teckningskursen för teckningsoptionerna om [6,5] kronor har teckningsoptionerna ett realvärde.

 

EXEMPEL - Om Hoodins aktie handlas för 7,5 kronor har teckningsoptionerna ett realvärde om cirka 1 krona (7,5 minus 6,5) . Du kan då välja att nyttja teckningsoptionen för att teckna nya aktier i bolaget till ett lägre pris än vad aktien handlas för.

Hur gör jag för att utnyttja teckningsoptionerna av serie TO1 i Hoodin?

Har du dina teckningsoptioner registrerade på en depå hos en förvaltare, till exempel Mangold, Avanza eller Nordnet, sker nyttjande och betalning i enlighet med anvisningar från respektive förvaltare. Vänligen kontakta din förvaltare för ytterligare information.
 

Har du dina teckningsoptioner direktregistrerade på ett VP-konto sker teckning genom samtidig kontant betalning enligt instruktioner på Anmälningssedeln länkad nedan. Anmälningssedel med instruktion för betalning kommer att finnas tillgänglig på emissionsinstitutet Mangold Fondkommissions AB:s hemsida www.mangold.se/aktuella-emissioner/.

Vad gör jag om jag inte vill utnyttja teckningsoptionerna av serie TO1 i Hoodin?

Du kan sälja dina teckningsoptioner på marknaden. Om teckningsoptionerna som inte utnyttjas eller avyttras innan utnyttjandeperiodens slut kommer de att förfalla värdelösa. Sista dag för handel av optioner är den 15:e februari.

Om du inte läst villkoren eller tagit del av det brev som gått ut till alla optionsägare så finns de att ladda ned här. För er som ska skicka in anmälningssedel så finns den nedan.

Villkor

Brev till optionsägare

Anmälningssedel

Hoodins VD, Marcus Emne, informerar om TO1

Anchor 1

Tips! Se till att få nyheter om och från Hoodin direkt när de publiceras. Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att anmäla dig här!

bottom of page