top of page

Business developer

 aka. customer success super hero 

This ad is in Swedish only. 


Business developer

 

Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig affärsman/kvinna som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad. Du är även intresserad av, och förstår affärsmodeller för internetbaserad mjukvara (SaaS).

 

Hoodin är ett snabbt växande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli avsevärt mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och marknader. För många är detta känt som "omvärldsbevakning", men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov - intelligence made actionable,  helt enkelt. 

 

Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten är orädd och drivs av att göra affärer och att sälja. 

 

Sammanfattat ser vi följande aktiviteter som centrala i rollen:

 

Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering och kvalificering av potentiella kunder, behovsanalys, boka mötet,  presentation av Hoodin som produkt och avslut av avtal.

 

Initialt kommer du fokusera på prospektering och kvalificering av kunder samt bokning av möten - med ambitionen att snabbt (1-2 månader) efter start övergå till att arbeta med alla delar i vår säljprocess. 

 

Hos Hoodin är den personliga utvecklingspotentialen stor för dig som visar framfötterna och resultat. 

 

Vem är du?

 

  • Du drivs av att göra affärer och är både ordningsam och orädd.

  • Du vill uppnå mål och leverera en mjukvara i världsklass till marknaden.

  • Du är bekväm i kommunikation, retorik och relationer med kunder och  framför allt engelska.

  • Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.

  • Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där Hoodins bevakningstjänst kan maximera kundens tidsbesparing och användarens värde.

  • Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.

 

Det är meriterande (men inget krav) om du:

 

  • Har erfarenhet av försäljning (SaaS)

  • Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi

  • Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learning

 

På Hoodin är det viktigt att vi trivs tillsammans. Därför tillämpar vi en sex månaders provanställning för tjänsten samt avhåller en try-out dag med rekryter som går vidare från första intervjun.

 

Under try-out dagen initieras du i våra dagliga uppgifter och får även chans att jobba i ett skarpt case. Vi ser detta som en värdefull del av rekryteringen då båda parter får chans att stämma av förväntningar men också lära känna fler personer på Hoodin än de du träffar under en normal intervju.

 

Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.

För att söka tjänsten så skickar du ditt CV till  info@hoodin.com

Sök idag, vi kallar till intervju löpande!

bottom of page