Junior account manager
med passion för affärer och kundrelationer

This ad is in Swedish only. 


Junior account manager

 

Nu vill vi förstärka teamet med en handlingskraftig affärsman/kvinna som har ett starkt engagemang och driv kring att sälja och bygga långsiktiga relationer på en internationell marknad. Du är även intresserad av, och förstår affärsmodeller för internetbaserad mjukvara (SaaS).

 

Vi som vill rekrytera är Hoodin. Ett snabbt växande företag och tillika en SaaS plattform som hjälper företag och organisationer att bli avsevärt mer effektiva när det kommer till bevakning och inhämtning av digitalt innehåll om deras produkter, varumärken och konkurrenter. För många är detta känt som ”omvärldsbevakning”, men Hoodin tar detta till en ny nivå och gör resultatet bättre kopplat till varje företags unika behov.

 

Hoodin är ett innovativt företag, både avseende teknik och affärsmodell. En väsentligt del i vår affärsmodell är uppbyggnad av ett internationellt nätverk av partners inom de branscher som Hoodin erbjuder unika lösningar. Det kommer vara en central del i arbetsuppgiften för vår nya junior account manager.

 

Jobbet är brett och har en hög nivå av entreprenörskap och affärsmannaskap, men framför allt krävs det att du som söker tjänsten drivs av att göra affärer och att sälja. Sammanfattat ser vi följande aktiviteter som centrala i rollen:

 

  • Du kommer att arbeta med hela säljprocessen. Från prospektering av företag, göra en behovsanalys, presentation av Hoodin som tjänst och självklart avslut av avtal.

 

  • Du är med och bygger upp samt förvaltar vårt befintliga partner-nätverk med stort fokus på life science (Medtech, Pharma och Health Care), men även branscher som Finance och flera nya som är på väg att tas till marknad. Att bygga långsiktiga relationer med våra partners är en viktig del i jobbet, och det innebär att du identifierar, utbildar och sjösätter marknads- och säljaktiviteter tillsammans med våra partners.

 

- I förlängningen finns stor möjlighet att påverka din roll och växa. Hos Hoodin är den personliga utvecklingspotentialen stor för dig som visar framfötterna och resultat.

 

Vem är du?

 

  • Du drivs av att göra affärer och är både ordningssam och orädd.

  • Du vill uppnå mål och leverera en produkt i världsklass till marknaden.

  • Du är bekväm i kommunikation, retorik och relationer på C-Level (CEO’s, CFO’s, COO’s) på framför allt engelska.

  • Du förstår konsultativ försäljning och konsten att knyta ett behov till lösning.

  • Du har en förmåga att sätta dig in i affärsmodeller och identifiera tydliga ingångar där Hoodins bevakningstjänst kan maximera partners totala intäkt och användarens värde.

  • Du är intresserad av strategi och planering, men vet att det är action som gör skillnad.

 

Det är meriterande om du:

 

- Har erfarenhet av försäljning (SaaS)

- Utbildning inom sälj/marknadsföring/ekonomi

- Är bekant med uttryck som omvärldsbevakning, artificial intelligence (AI) och machine learning

 

På Hoodin är det viktigt att vi trivs tillsammans. Därför tillämpar vi en sex månaders provanställning för tjänsten samt avhåller en try-out dag med rekryter som går vidare från första intervjun.

Under try-out dagen initieras du i våra dagliga uppgifter och får även chans att jobba i ett skarpt case. Vi ser detta som en värdefull del av rekryteringen då båda parter får chans att stämma av förväntningar men också lära känna fler personer på Hoodin än de du träffar under en normal intervju.

 

Vi värderar erfarenhet men det vi värderar allra högst är att du är en person med rätt driv, engagemang och rätt inställning.

 

 

Läs mer om Hoodin på www.hoodin.com

Har du frågor om tjänsten så vänder du dig till vår team leader för sales & marketing, Jakob Adaktusson (jakob_a@hoodin.com).

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till  jakob_a@hoodin.com.