top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin 360 Surveillance & Vigilance lanseras idag!

En AI-baserad lösning för eftermarknadsövervakning (Post market surveillance / pharmacovigilance) och compliance inom Life Science


Idag är en historisk dag då vi med glädje presenterar Hoodin 360 Surveillance & Vigilance, den mest avancerade och nyskapande lösningen inom områdena eftermarknadsövervakning och compliance för life science-branschen. Denna lansering markerar en revolution inom området och vår förhoppning är att Hoodin kommer att omforma hur företag övervakar och säkerställer produkt- och patientsäkerhet.
Hoodin 360 Surveillance & Vigilance är resultatet av AI-teknik som är utformad för att erbjuda insikter och säkerhet inom life science. Genom att först använda artificiell intelligens för att samla in och analysera kritisk information om en life science-produkt och dess konkurrenter har Hoodin skapat en plattform som är helt unik. Den här versionen av Hoodin, som bygger på ett nytt koncept, ger inte bara användaren möjlighet att övervaka, utan också att agera proaktivt baserat på uppdaterade insikter.


Med Hoodin 360 Surveillance & Vigilance får användare först en omfattande förståelse av sina produkters landskap och dess konkurrenter. Detta inkluderar detaljerad information om produkten, dess egenskaper, indikationer, säkerhetsprofil och liknande produkter på marknaden. Denna information bearbetas sedan genom avancerade algoritmer för att skapa en dynamisk och aktuell översikt över branschen.


Men det stannar inte där. Hoodin 360 Surveillance & Vigilance fortsätter att leverera genom kontinuerlig övervakning och insamling av information som är avgörande för eftermarknadsövervakning och compliance. Detta innefattar insamling av rapporterade bi-effekter / oönskade händelser, noggrann övervakning av vetenskaplig litteratur och kliniska studier samt snabba uppdateringar om regulatoriska förändringar och nya riktlinjer.


“Denna nya version av Hoodin erbjuder inte bara säkerhet för kunders produkter på marknaden utan ger också möjlighet att vara i framkant av den senaste vetenskapliga forskningen inom ditt område. Hoodin 360 Surveillance & Vigilance ger kunder den avgörande fördelen att identifiera trender och utvecklingar som kan påverka deras produkter och företagets strategi.


I dagens snabba värld inom life science är Hoodin 360 Surveillance & Vigilance en fantastisk nyhet som kommer att göra en betydande inverkan. Det är en lösning som sätter säkerhet och insikt i fokus och hjälper företag att forma en framgångsrik framtid.” Marcus Emne, VD Hoodin.


Läs mer på www.hoodin.comComments


bottom of page