top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin lanserar en global kampanj tillsammans med 7 ledande experter inom life science & regulatory

Hoodin meddelar idag att bolaget lanserar en global kampanj i samarbete med sju av branschens främsta experter inom medicinteknik och regulatory. Denna kampanj är riktad till en målgrupp på drygt 4 000 personer inom medical devices, och vi ser med spänning fram emot att uppnå ett framgångsrikt resultat.
Som en central del av denna kampanj lanseras en e-bok, "Mastering Post-Market Surveillance: An Expert Guide to Global Regulatory Compliance" och en tillhörande kurs som löper över 2 veckor. Boken och kursen är sammanställd av sju framstående experter och redigerades av erfarna och respekterade Martin King (styrelseledamot i Hoodin). E-boken publiceras i samarbete med MedTech Leading Voice(US) och Hoodin och utgör en pålitlig guide om globala regelverk inom en ständigt föränderlig bransch (life science).


En av höjdpunkterna i kampanjen är ett webinarium modererat av experten Martin King . Deltagarna kommer att ha möjlighet att interagera direkt med Martin, ställa frågor och få ytterligare insikter om ämnena som behandlas i e-boken och minikursen.

Utöver e-boken, minikursen och webinariet erbjuder vi också en gratis 14 dagars provperiod av Hoodin 360 Surveillance & Vigilance-programmet för life science. Hoodin är ett kraftfullt verktyg som ger en komplett lösning för att effektivisera och automatisera arbete inom regelverk och säkerställa produktsäkerheten inom medicinteknik.

Vi har stora förhoppningar om att vår kampanj, med dess exklusiva möjligheter och i samband med lanseringen av Hoodins uppdaterade koncept och plattform, kommer att vara till stor nytta för alla som deltar i strävan att behärska eftermarknadskontroll och uppnå global compliance inom medicinteknikbranschen.

Kampanjen kommer att pågå under hela oktober månad och Hoodin kommer att återkomma med uppföljning och resultat från denna kampanj.

För mer information om kampanjen, besök https://www.hoodin.com/360-pms-and-vigilanceprogram


För mer information vänligen kontakta:

Marcus Emne, verkställande direktör, Hoodin AB (publ) Tfn: +46 79-335 76 58 E-post: marcus@hoodin.com


コメント


bottom of page