Live i Aktieraketer - Torsdagen 3/12 kl 19.00

Dags för Hoodin att leverera den första delen av 4 live casts i Facebookgruppen Aktieraketer. I live casts om ca 30 minuter vardera så kommer Hoodin presenteras samt att gruppmedlemmar ges möjligheten att ställa frågor.

Vid det första tillfället, torsdagen den 3:e december kl 19.00 så är titeln på sändningen Hoodin Utmanaren på gigantiska branscher. Ni kommer få träffa Hoodins VD, Marcus Emne, som presenterar bolaget och tekniken utifrån följande fyra perspektiv; VAD, VARFÖR, HUR och TILL VEM. Både under och efter presentationen ges alla tittar tillfälle att ställa frågor.För att kunna ta del av detta live cast så behöver man vara medlem i Facebookgruppen Aktieraketer. Är ni inte medlem än så ansöker man om det här: https://www.facebook.com/groups/aktieraketer


Gruppen är en av Sveriges största Facebookgrupp och har nästan 100 000 medlemmar. Forumet bjuder på intressanta diskussioner kring aktier samt live-presentationer från bolag och olika utbildningar kring aktiehandel och teknisk analys.

Contact

Support
Hoodin
För investerare
Hoodin AB
Humlegatan 4
211 27 Malmö
SWEDEN
info@hoodin.com
Aktieinformation
Finansiell kalender
Pressreleaser & nyheter
  • Facebook
  • Gray Edin Ikon

©2021