Image by Pero Kalimero

Webbutvecklare med intresse för Cloud Architecture (AWS)

This ad is in Swedish only. 

Webbutvecklare med intresse för Cloud Architecture (AWS)

Hoodin är ett snabbt växande startup-företag från Malmö som jobbar med omvärldsbevakningar. Nu behöver vi förstärka vårt team med kompetens inom cloud architecture. Om du är en kreativ problemlösare med eget driv kanske det är dig vi söker?

Vem letar vi efter?

Vi söker dig som är sugen på att jobba med utveckling i molnet, men också på att få omväxling genom att hoppa in och programmera i vår webbplattform. Du bör ha tidigare erfarenhet av att jobba med serverdrift i någon form. Det finns möjlighet att lära på plats om du inte är bekant med alla delar i vår setup. När det kommer till programmering vill vi att du har jobbat minst något år som fullstack- eller backendutvecklare.

Då vi är ett litet utvecklarteam på sju personer lägger vi stor vikt på personlig lämplighet. För oss är det viktigt att alla som arbetar här är engagerade i vår produkt och tar stort ansvar för produktens kvalitet. Du är en driven person som kommer med egna idéer och lösningar.

Vad kommer du göra?

Vår serversetup finns i AWS-miljö, är byggd med Terraform och Docker, och har inslag av autoskalning. För att kunna jobba agilt med täta släpp har vi automatiserade tester och byggskript (CI/CD). Du kommer ta över huvudansvaret för nuvarande struktur och ansvara för att utveckla den vidare, inte minst med funktionalitet för machine learning. Det finns stor möjlighet att sätta din egen prägel på systemets utformning.

Som utvecklare hos oss kommer du jobba med att bygga nya features i vår webbplattform tillsammans med resten av teamet. Vår stack består framförallt av PHP 7 (Laravel), Javascript (Vue), HTML och CSS. Utvecklingsarbete på Hoodin ger dig möjlighet att medverka från konceptuellt stadie, med reserach för att utveckla värdeskapande funktioner till vår plattform, till utveckling och test. Du ges även möjligheter att bidra med innovation och förslag på ny funktionalitet och teknologier.

Vilka är vi?

Hoodin utvecklar och erbjuder en online-mjukvara (SaaS) som våra kunder använder för att bevaka och använda digital innehåll. Man skulle kunna säga att Hoodin är företaget som erbjuder omvärldsbevakning 2.0 helt enkelt. En stor del av Hoodin handlar om datainhämtning från bland annat sociala medier och API:er. Våra kunder och användare återfinns bland värdens ledande företag inom medtech och pharma, men även inom andra industrier.

 

Vi har kontor centralt i Malmö, på gångavstånd från Malmö central. Vi erbjuder flexibla arbetstider med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan. Här finns trevliga kollegor som alltid är pigga på att ge en hjälpande hand eller diskutera lösningsförslag och programmering i allmänhet.

 

Urvalet sker löpande så sök redan idag! Om du vill veta mer om tjänsten kontakta gärna Malin Berg på malin@hoodin.com.