top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin startar kommunikationskonceptet INBLICK

Updated: Jan 16, 2020


I och med ett större och bredare intresse för Hoodin så startar bolaget ett nytt kommunikationskoncept, kallat INBLICK. Ideén med konceptet är att leverera tydlig och transparent information om Hoodin och bolagets verksamhet. Framför allt vänder sig bolaget till partners och investerare med denna kommunikation.

Onsdagen den 6:e februari publiceras den första av en återkommande serie av filmer, poddavsnitt m.m, där personal från Hoodin, partners och kunder kommer dela med sig av sina insikter, förklara delar av Hoodins plattform, affärsmodell och strategi. I det första avsnittet ger Marcus Emne, VD på Hoodin, en övergripande introduktion till Hoodin som plattform och affärsmodell.

Se mer på www.hoodin.com/single-post/2019/02/06/Nytt-kommunikationskoncept---INSIKT

VD, Hoodin marcus@hoodin.com 0761472273


bottom of page