top of page

Välkomna att teckna aktier i Hoodin AB

En spännande framtid för bolaget, en framtid vi hoppas att du vill vara med på!

Vill du veta mer? Ta en titt på den inspelade versionen av presentationen från den 19:e juni kl 19.00. 

Skärmavbild 2023-06-08 kl. 09.48.11.png

Information, memorandum och teckningssedel

Sammanfattning - Bakgrund och motiv,

Hoodins mjukvara ger företag möjlighet att bevaka och hämta in information från vetenskapliga artiklar, patentdatabaser, sociala medier, nyhetsmedia och därigenom kunna identifiera potentiella risker och möjligheter i realtid. 

Genom Hoodin kan företag i Life Science-branschen enkelt och effektivt hålla sig uppdaterade avseende regulatoriska krav, inklusive Post Market Surveillance, GDPR och andra krav som rör produktsäkerhet och kvalitetskontroll. Hoodins avancerade teknologi samlar in och analyserar data från en mängd olika källor och genererar sedan användbar information och insikter som hjälper företag att fatta mer informerade och strategiska beslut och skapa de rapporter som åläggs dem att göra för att efterfölja de aktuella regelverken.  

Läs hela bakgrunden och motivet med emissionen i Memorandum (för nedladdning lägre ned på sidan)

Teckningsperiod

Du kan använda din teckningsrätt  med start den 12:e juni till och med den  26:e juni 2023  

Vad gör jag om jag inte vill utnyttja teckningsrätter?

Du kan sälja dina teckningsrätter på marknaden. Om teckningsrätterna inte utnyttjas eller avyttras innan utnyttjandeperiodens slut kommer de att förfalla värdelösa. Sista dag för handel av teckningsrätter är den 20:e juni 2026. 

Memorandum

Ladda ned vårt memorandum för att läsa in er mer på varför vi anser att det är god ide att teckna aktier i Hoodin AB och följa oss in i den spännande framtid vi nu står inför. 

Anmälningssedel

Ni som önskar teckna aktier utan att inneha teckningsrätter och därmed teckna aktier utan stöd av teckningsrätter finner länk till digital anmälan respektive anmälningssedel att skriva ut och posta nedan.

Digital anmälningssedel: https://eminova-app.web.verified.eu/?company=hoodin

Memorandum

Anmälningssedel

Träffa Marcus Emne (VD) och Martin King (Styrelseledamot) 

Marcus Emne, VD

Martin King - Corporate Headshot_edited.jpg

Martin King, Ledamot

Under en 45 minuters live-presentation får ni en unik förhandstitt på vad Hoodin har på gång för andra hälften av 2023. Vi lanserar då en uppdaterad  version av plattformen och har för avsikt att ta globalt ägarskap kring processen och begreppet "Compliance Intelligence Surveillance" för företag inom life science. 

Ni träffar Marcus Emne, VD, som kommer berätta om en uppdaterad go to market plan, dvs hur Hoodin kommer att vinna kunder och öka intäkterna. 

Ni träffar Martin King, Ledamot, som med sina 30 år som ledande expert inom regulatory och life science,  är väsentligt bidragande till den nya versionen av Hoodin som plattform och företag. Martin är engelskman, bosatt i Schweiz, och presentationen kommer därav att vara helt på engelska. 

Tyvärr uppstod ett tekniskt problem vid inspelningen av presentationen och ljudet kom inte med . Vi har skapat en sammanfattande video som täcker allt som presenterade. 

Tips! Se till att få nyheter om och från Hoodin direkt när de publiceras. Prenumerera på vårt nyhetsbrev genom att anmäla dig här!

Anchor 1
bottom of page