top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Nytt kommunikationskoncept - INBLICK

Updated: Jan 16, 2020


I ett första avsnitt av en återkommande serie, presenteras Hoodin som plattform och tjänst samt affärsmodellen avseende intäkter och försäljning. Avsnittet är cirka sex minuter långt och är en prolog och ett avstamp i att ge en tydligare bild av vad Hoodin är, hur bolaget agerar kring utveckling och framtagande av nya koncept. Med Hoodins snabba utvecklings- och innovationstakt i åtanke samt ett ökat intresse för bolaget och dess plattform så hoppas vi att INBLICK blir ett omtyckt och uppskattat koncept.

Nästa avsnitt av INBLICK, som kommer i slutet av februari, så avhandlar konceptet kring branschlösningar, varför medtech-branschen är högt prioriterad just nu samt att vi får en pratstund med partners till Hoodin.

Har du funderingar kring Hoodin som du önskar att vi tar upp i INBLICK? Skicka ett mail till ir@hoodin.com. Om din fråga är personlig ska vi försöka besvara ditt mail så snart vi kan.

bottom of page