top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin AB meddelar idag att de ingått samarbete med en ledande aktör inom medicinteknik och in-vitro-produkter

Hoodin AB har nöjet att tillkännage att en av de största europeiska aktörerna inom medicinteknik och in-vitro-produkter har valt Hoodin som sin plattform för att bevaka globala regelverk och standarder samt för att bedriva post-market surveillance.


Företaget specialiserar sig på att tillhandahålla säkra och högkvalitativa medicinska förnödenheter, enheter och utrustning till hälso- och sjukvårdssektorn.

Med en omfattande internationell verksamhet och tusentals anställda stödjer kundföretaget både vårdgivare och patienter i att förbättra vårdresultaten, minska vårdkostnaderna och skapa en hållbar värdekedja. Deras breda produkt- och tjänsteportfölj når dagligen tiotusentals sjuksköterskor och vårdpersonal som möter miljontals patienter årligen över hela Europa.

Vi är oerhört glada över att detta framstående företag har valt Hoodin som sin plattform och verktyg för att effektivisera sina processer avseende bevakning av kritisk information. Jag har personligen deltagit i och följt försäljningsprocessen och det stärker oss att se hur ett företag som detta ser många möjligheter och värden med Hoodin. Det råder inga tvivel om att vårt strategiska val har varit rätt även om resultaten delvis har låtit vänta på sig.

Hoodin är den enda SaaS-plattformen som erbjuder både global bevakning av regelverk, standarder och all offentlig data och information som krävs för att uppfylla kraven avseende post-market surveillance. Företag vill ha all sin bevakning paketerad i en plattform och idag är det bara Hoodin som kan erbjuda detta. Vi ser fram emot en spännande och värdeskapande resa tillsammans med denna nya fina kund,Marcus Emne, VD Hoodin.

Hoodin meddelar att värdet av denna order på kort sikt inte kommer att påverka resultatet avsevärt, men att kunden är av strategisk vikt för framtida tillväxt.

Comments


bottom of page