top of page
  • Writer's pictureTeam Hoodin

Hoodin fortsätter att knyta till sig ledande experter inom life sciences – nästa RAQA Deep Dives med Marina Daineko


Hoodin är glada att meddela att Marina Daineko, en framstående expert inom biokompatibilitet, kommer att delta som huvudtalare i vårt nästa RAQA Deep Dives-webinar. Efter en vår fylld med framgångsrika sessioner, fortsätter vi att stärka vårt varumärke och skapa värdefullt innehåll genom att samarbeta med ledande experter inom life sciences.


Våra RAQA Deep Dives har snabbt blivit en uppskattad plattform för att dela insiktsfullt innehåll och främja diskussioner om de senaste trenderna och utmaningarna inom medicintekniska regler. Genom att ha med Marina Daineko, ledande expert inom biokompatibilitet, i vårt nästa webinar, fortsätter vi att erbjuda engagerande och informativa sessioner som stärker vår position som en tankeledare inom life sciences och regulatorisk övervakning.” Marcus Emne, VD Hoodin


Marina Daineko, med sitt stora globala nätverk och sin position som ledande expert, förväntas inte bara bidra med djupa insikter under webbinariet utan även hjälpa Hoodin att nå ut till en bredare publik av potentiella kunder. Hennes engagemang i RAQA Deep Dives ger oss en positiv hävstång i att stärka vår marknadsnärvaro och främja vår långsiktiga försäljningsutveckling.


I webbinariet "Catch Me If You Can: The Hide 'n Seek of Biocompatibility" kommer Marina Daineko tillsammans med Marcus Emne att utforska hur företag kan förbättra säkerheten hos medicintekniska produkter genom att hantera biokompatibilitet och biologiska risker, i linje med de senaste regulatoriska kraven.


Läs mer om samarbetet med Maria Daineko och hennes delatagande som expert på RAQA Deep Dive Session den 15:e augusti på https://www.hoodin.com/catch-me-if-you-can


Om Marina Daineko:

Marina Daineko är en ledande expert inom biokompatibilitet och är verksam som Biocompatibility Consultant på Intrinsic Medical Group. Hennes gedigna erfarenhet av att utveckla strategier för biokompatibilitet och analysera biologiska risker gör henne till en ovärderlig tillgång för våra RAQA Deep Dives-webbinarier.

Comentários


bottom of page